Kategorie receptů
- Autor: piestany
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kotleta | 1000 |
Máslo čerstvé | 15 |
Jablka | 300 |
Dochucovadla:
šalvia, čierne korenie, soľ
Energetická hodnota celkem: 8485 kJ
Bílkoviny (g): 200,
Tuky (g): 112,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1414 kJ
Bílkoviny (g): 33.3, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 7, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Karé posypeme šalviou, osolíme, okoreníme a dáme do vhodnej nádoby, podlejeme troškou vody a pečieme zakryté pri 180 st. celzia asi hodinu. Medzitým si na panvičke rozpustíme maslo a podusíme na ňom plátky jabĺk. Keď je karé upečené, naservírujeme porcie na plátky jablka a podávame s ryžou alebo so zemiakmi.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.