Kategorie receptů
- Autor: katherina
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana ke šlehání 31% | 200 |
Smetana na vaření 12% | 350 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 300 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Žloutek | 40 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 5971 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 68,
SAFA (g): 74,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 995 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 19.2, Sacharidy (g): 11.3, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.