Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová pečeně s šalvějí a hráškovým pyré

Zpět
  • Autor: veribuja
  • Doba přípravy (min.): 25
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, šalvěj

Energetická hodnota celkem: 1378 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 6, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vepřovou pečeni potřeme dijonskou horčicí, olejem a sekanou šalvějí. Osolím, opepříme a pečeme na pánvi po obou stranách 3 minuty. Brambory nakrájíme na menší kostky a v osolené vodě vaříme doměkka. Těsně před koncem přidáme do vroucí vody kuličky hrášku, krátce povaříme scedíme. Prolisujeme přes jemné síto, přidáme máslo, mléko a vyšleháme na jemné pyré, dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři