Kategorie receptů
- Autor: pskoda
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Květák | 500 |
Cibule | 200 |
Česnek | 30 |
Zelí bílé hlávkové | 600 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
sul, pepr, majoranka, cervena paprika, horcice
Energetická hodnota celkem: 6644 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 83,
SAFA (g): 41,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1661 kJ
Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 20.8, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 9.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
mlete hovezi maso smichame s lehce povarenym kvetakem, nakrajenou cibuli, cesnekem a zelim, pridame trochu horcice, sul, pepr, cervenou papriku, majoranku a vajicko. Uplacame placicky a dame pect do vyhrate trouby. opekame z obou stran do zlatova. peceme na plechu s pecicim papirem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.