Kategorie receptů
- Autor: Jerryd
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pangasius | 120 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Zeleninová směs na svíčkovou mražená | 125 |
Česnek | 5 |
Dochucovadla:
Sladká paprika, bazalka, oregano, sůl, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 909 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Osolené a česnekem potřené porce ryby vložíme do olejem vytřeného pekáčku, poklademe zeleninovou směsí ( lze použít jakoukoli směs mražené zeleniny ) a posypeme kořením. Pečeme v troubě asi 30 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.