Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Salát k večeři

Zpět
  • Autor: Marcelah
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

bílý mletý pepř, citron nebo ocet, sůl

Energetická hodnota celkem: 406 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu opereme , okurku oloupeme, vše nakrájíme na kousky, osolíme, ochutíme trochou čerstvě namletého bílého pepře a zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou nebo octem. Do hotového salátu přidáme podle nálady : 30 g eidamu 20% nebo 1/2 plechovky tuňáka ve vlastní šťávě nebo 40 g libové šunky nebo 100 g bílého jogurtu.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři