Kategorie receptů
- Autor: KrenkovaJitka
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 360 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Lečo zeleninové sterilované | 330 |
Cibule | 90 |
Energetická hodnota celkem: 11437 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 71,
Sacharidy (g): 392,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1906 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 65.3, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.