Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová kýta na kmíně

Zpět
  • Autor: danihelka
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, pepř, kmín, soja.

Energetická hodnota celkem: 10669 kJ

Bílkoviny (g): 152, Tuky (g): 180, Sacharidy (g): 80, SAFA (g): 34, Cukry (g): 45, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 3556 kJ

Bílkoviny (g): 50.7, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 26.7, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na rozpálený olej vložit plátky kýta a prudce obdělat z obou stran, vyndat zesklovatět cibuli a poté přiklopit a pomalu dusit do měkka. Na cibulce dusit zeleninovou směs.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

08. 01. 2018 13:56
já bych radši zvolila čerstvou zeleninu, ale v zimním období může být i mražená

Naši partneři