Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čerstvé jahody s acidofilním mlékem

Zpět
  • Autor: sediva.p
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 100.00

Ingredience

Dochucovadla:

Ozdoba rybíz nebo máta

Energetická hodnota celkem: 1110 kJ

Bílkoviny (g): 8, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 49, SAFA (g): 2, Cukry (g): 46, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 11 kJ

Bílkoviny (g): 0.1, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mátu nasekáme najemno utřeme s cukrem abys euvolnilo aroma pak přidáme jahody a rozmačkáme zalijeme acidofilním mlékem nebo kefír em smícháme a ozdobíme lístky máty nebo čerstvým rybízem

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři