Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová játra po mlynářsku, bramborová kaše, salát z červené řepy

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

mletá paprika, drcený kmín, mletý pepř, sůl

Energetická hodnota celkem: 1902 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 6, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Očištěná a odblaněná játra nakrájíme na hranolky. Na oleji orestujeme najemno pokrájenou cibuli, přidáme játra, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, okmínujeme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Měkká játra poprášíme hladkou moukou, mírně podlijeme vodou a za občasného promíchání necháme provařit. Hotový pokrm osolíme a zjemníme smetanou. Podáváme s bramborovou kaší ( vyšlehanou z uvařených rozmačkaných brambor a nízkotučného mléka) a červenou řepu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři