Kategorie receptů
- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 1000 |
Celer bulva | 800 |
Petržel - kořen | 300 |
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku) | 1000 |
Smetana ke šlehání 31% | 250 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 11800 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 166,
Sacharidy (g): 255,
SAFA (g): 82,
Cukry (g): 174,
Vláknina (g): 52,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1475 kJ
Bílkoviny (g): 8.6, Tuky (g): 20.8, Sacharidy (g): 31.9, SAFA (g): 10.3, Cukry (g): 21.8, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.