Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vařené hovězí maso,rajská omáčka,houskový knedlík

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,mletý pepř,nové koření, bobkový list, skořice, nekalorické sladidlo

Energetická hodnota celkem: 2077 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 64, SAFA (g): 4, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Hovězí maso uvaříme doměkka. Na rozehřátém oleji zpěníme cibulku, zaprášíme ji moukou a za stálého míchání zalijeme hovězím vývarem.Pak přidáme protlak,bobkový list, nové koření, mírně osolíme a necháme důkladně provařit.Provařenou omáčku dochutíme, kdo chce, může přidat špetku skořice, případně sladidlo.Uvařené maso dáme prohřát do omáčky, podáváme s dvěma knedlíky, které můžeme překrojit na poloviny

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři