Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Svěží letní ovocný cheesecake podle Ivety Fabešové

Zpět
  • Autor: Terys66
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 14.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 11327 kJ

Bílkoviny (g): 62, Tuky (g): 203, Sacharidy (g): 159, SAFA (g): 96, Cukry (g): 99, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 809 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 11.4, SAFA (g): 6.9, Cukry (g): 7.1, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.4

Postup přípravy

Rozpuštěné máslo a rozdrcené sušenky smíchejte a směsí vyložte dno formiček (mističek). Ovoce dejte na pánev a zalijte 100 ml vody. Vařte asi pět minut. Želatinové plátky namočíme na deset minut do vody a poté želatinu přidáme k ovoci a necháme roztavit a chvíli společně provaříme. Lučinu, jogurt a cukr smícháme. Dno vyplníme rozdrcenými sušenkami s máslem, na sušenky navrstvíme vrstvu z lučiny a jogurtu a hořejšek zalijeme ovocnou směsí. Necháme v lednici vychladit alespoň dvě hodiny. Podáváme ozdobené

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři