Kategorie receptů
- Autor: slimlea
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Vejce celá průměr | 55 |
rezistentní škrob-HI-Maize | 20 |
Celer bulva | 130 |
Mrkev | 240 |
Petržel - kořen | 100 |
Cibule | 50 |
Olej olivový | 20 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 15 |
Dochucovadla:
divoké koření,sůl,saturejka,citonová šťáva
Energetická hodnota celkem: 4118 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1373 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 4, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mleté hovězí + vejce+sůl+čubrica+Hi-maize, tvoříme kuličky, které opečeme na oleji ze všech stran. Nepatrně podléváme vodou a pod pokličkou necháme dodělat. Zeleninu na svíčkovou orestujeme společně s cibulkou ,kořením a třt.cukrem.Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Přídáme mléko a rozmixujeme do hladka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.