Sledujte nás:

Všechny recepty STOB najdete také v programu Sebekoučink!

Svíčkové řezy na zelenině, knedlík

Zpět
  • Autor: STOB
  • STOB recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1975 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 54, SAFA (g): 4, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté porce svíčkové zlehka naklepeme, osolíme, opepříme. Na pánvi rozehřejeme olej, svíčkové řezy na něm z obou stran opečeme, vyjmeme a uchováme v teple. Na zbylém oleji orestujeme nakrájenou zeleninu a cibuli, vrátíme opečené maso, doplníme kořením (nové koření, bobkový list, tymián, sůl, pepř), podlijeme a dusíme, až je maso měkké. Dokončíme zahuštěním moukou, pak zalijeme vodou, důkladně promícháme a za stálého míchání necháme provařit.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři