Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Okurkový salát s tuňákem, celozrnné pečivo

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, mletý bílý pepř.

Energetická hodnota celkem: 1683 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 7, Sacharidy (g): 50, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 3

Postup přípravy

Okurku nakrouháme, pokapeme olejem a citronem. Jogurt osolíme, ochutíme pepřem,lisovaným česnekem a bylinkami. Natrhaný salát, půlená rajčátka a tuňáka přelijeme jogurtovou zálivkou, posypeme sezamovým semínkem a podáváme s celozrnou večkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři