Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Čínské nudličky s vepřovým masem a zeleninou

Zpět
  • Autor: venita
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 7.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, směs na čínu bez soli a glutamátu

Energetická hodnota celkem: 8012 kJ

Bílkoviny (g): 150, Tuky (g): 121, Sacharidy (g): 58, SAFA (g): 46, Cukry (g): 37, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1145 kJ

Bílkoviny (g): 21.4, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 6.6, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 1.4, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Maso poctivě očistíme, aby bylo co nejméně tučné, nakrájíme na malé nudličky a smícháme se sojovou omáčkou a kořenící směsí na čínu bez soli a glutamátu. Dáme odpočinout. Pór a červenou papriku nakrájíme. Pór nadrobno (i se zelenou částí. Jen odkrojíme nevzhledný konec), červenou papriku na menší nudličky. Do větší pánve dáme 3 lžíce olivového oleje a orestujeme maso. Pod pokličkou necháme podusit do změknutí. Lehce osolíme a opepříme. Po změknutí masa přidáme pór a papriku a opět podusíme do poloměkka. Na dochucení přidáme kvalitní kečup a necháme ještě tak 2 minuty podusit. Podáváme s čínskými nudličkami uvařenými dle návodu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři