Kategorie receptů
- Autor: lenkoslava
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Omáčka Napoletana (Panzani) | 700 |
Vepřové mleté průměr | 500 |
Kečup | 200 |
Cibule | 100 |
Česnek | 15 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Créatif Mexico zeleninová směs sterilovaná (Bonduelle) | 170 |
Dochucovadla:
sůl pepř
Energetická hodnota celkem: 9101 kJ
Bílkoviny (g): 104,
Tuky (g): 122,
Sacharidy (g): 159,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 100,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 1300 kJ
Bílkoviny (g): 14.9, Tuky (g): 17.4, Sacharidy (g): 22.7, SAFA (g): 7.4, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 2.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.