Kategorie receptů
- Autor: Martaspin
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Paprika sterilovaná | 60 |
Celer bulva | 50 |
Petržel - kořen | 50 |
Mrkev | 50 |
Cibule | 30 |
Brambory vařené | 200 |
Hořčice plnotučná průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1237 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 58,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 206 kJ
Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.3, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
200g brambor vařených ve slupce,1vejce na tvrdo,150g uvařené zeleniny/mrkev,celer,petržel/, 30gcibule, 2sterilované okurky, 1lžíce hořčice, mletý pepř,sůl
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.