Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

kuřecí játra v omáčce

Zpět
  • Autor: Zuzamull
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

masox, grilovací koření, pepř

Energetická hodnota celkem: 4427 kJ

Bílkoviny (g): 101, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 32, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1107 kJ

Bílkoviny (g): 25.3, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

na zpěněné cibulce orestovat játra, okořenit ( pepř. gril.koření) podlít vodou a nechat dusit, přidat 1 kostku masoxu, asi 1/4 litru smetany na vaření zahuštěné 1,5 lžicí hladké mouky, vmíchat do vody k játrům a důkladně promíchat. Po zhoustnutí je hotovo.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři