Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí kýta na víně, těstoviny

Zpět
  • Autor: JarmilaCernakova
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

bobkový list, hřebíček, nové koření, špetka tymiánu a rozmarýnu, sůl, černý pepř.

Energetická hodnota celkem: 1717 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 3, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Omyté a osušené maso osolíme, opepříme a opečeme v pekáči na rozehřátém oleji ze všech stran. Přidáme zeleninu, ostatní koření,rajský protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme a dáme péct do trouby. Měkké maso nakrájíme na porce a uchováme v teple. ŠŤávu procedíme přes sítko a necháme ji prohřát. Jako přílohu podáváme těstoviny uvařené obvyklím způsobem na skus.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři