Kategorie receptů
- Autor: guttenovar
- Doba přípravy (min.): 100
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny celozrnné semolinové (v suchém stavu) | 200 |
Moravské uzené | 220 |
Rama Creme Bonjour | 10 |
Cibulka jarní | 50 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Vejce celá průměr | 220 |
Eidam 30% | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 7693 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 70,
Sacharidy (g): 155,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1923 kJ
Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 38.8, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 2.3
Postup přípravy
Uvařené těstoviny s nakrájeným a na cibulce orestovaným uzeným do vymazaného pekáčku, zalít půlkou vejce s mlékem, zakrýt alobalem a péct cca 45min při 200stupních. Do zbytku vejce s mlékem nastrouhat sýr, zalít těstoviny a dopéct cca dalších 20in (už nepřikryté).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.