Kategorie receptů
- Autor: lupji
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 400 |
Celer bulva | 225 |
Petržel - kořen | 225 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Smetana ke šlehání 31% | 200 |
Sůl | 1 |
Dochucovadla:
Bobkový list, nové koření, černý celý pepř
Energetická hodnota celkem: 5370 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 42 kJ
Bílkoviny (g): 0.2, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 0.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 0.5, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.