Kategorie receptů
- Autor: lavice
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 300 |
Vepřová plec | 400 |
Mrkev | 250 |
Petržel - kořen | 250 |
Celer bulva | 250 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vločky ovesné | 70 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 8347 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 90,
Sacharidy (g): 125,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1043 kJ
Bílkoviny (g): 20.6, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 15.6, SAFA (g): 4.4, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.