Kategorie receptů
- Autor: Renata1627
- Doba přípravy (min.): 150
- Uživatelský recept
- Porce: 17.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuře s kůží průměr | 840 |
Energetická hodnota celkem: 7224 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 118,
Sacharidy (g): 0,
SAFA (g): 53,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 425 kJ
Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 6.9, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 3.1, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
maso do trouby
Komentáře je možné psát až po přihlášení.