Kategorie receptů
- Autor: zlamalovak
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 150 |
Kuskus (v suchém stavu) | 150 |
Cibule | 50 |
Olej olivový | 7 |
Cuketa | 120 |
Žampiony | 80 |
Rajčata | 120 |
Dochucovadla:
Mletý pepř,sůl,trochu naložené kapie
Energetická hodnota celkem: 3626 kJ
Bílkoviny (g): 54,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1813 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mleté hovězí maso
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.