Kategorie receptů
- Autor: becvarmiroslav
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 880 |
Cibule | 380 |
Houby čerstvé průměr | 456 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 88 |
Hořčice klasická (Spak) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 9538 kJ
Bílkoviny (g): 196,
Tuky (g): 135,
Sacharidy (g): 61,
SAFA (g): 29,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1192 kJ
Bílkoviny (g): 24.5, Tuky (g): 16.9, Sacharidy (g): 7.6, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 3.9, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.