Kategorie receptů
- Autor: piestany
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Energetická hodnota celkem: 14453 kJ
Bílkoviny (g): 68,
Tuky (g): 132,
Sacharidy (g): 497,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 260,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 723 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 6.6, Sacharidy (g): 24.9, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 13, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Vymiešame žĺtka s práškovým cukrom, pridáme olej a vodu. dobre premiešame a pridáme polohrubú múku s práškom do pečiva. Vyšľaháme sneh z bielkov a pridáme k zmesi. Potom vmiešame hrozienka a 2/3 cesta nalejeme do vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Do zvyšnej 1/3 cesta vmiešame kakao a nalejeme do formy. Vidličkou urobíme v ceste krúžky, čím docielime mramorovanie. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 st. cca 1 hod.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.