Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Holandský řízek se sýrem pečený

Zpět
  • Autor: Terezama
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, muškátový oříšek

Energetická hodnota celkem: 6107 kJ

Bílkoviny (g): 130, Tuky (g): 50, Sacharidy (g): 124, SAFA (g): 26, Cukry (g): 26, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1527 kJ

Bílkoviny (g): 32.5, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 6.5, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Mleté maso promíchejte se sýrem, polohrubou moukou a vejcem, dochuťte solí, pepřem a mletým muškátovým oříškem. Vzniklou směs rozdělte na 4 porce, vytvarujte ploché, asi 1 cm vysoké řízky a lehce je potřete olejem. Obalte jej z obou stran v obalovací směsi, přebytečné množství oklepejte. Řízek položte na plech a dejte do předem vyhřáté trouby na 180°C. Pečte 10–12minut dozlatova.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři