Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Drůbeží játra po mlynářsku s bramborovou kaší

Zpět
  • Autor: Akeity
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1508 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 5, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji orestujeme najemno nakrájenou cibuli, přidáme játra, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, okmínujeme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme. Měkká játra poprášíme hladkou moukou, mírně podlijeme vodou a za občasného míchání necháme provařit. Hotový pokrm osolíme a zjemníme smetanou. Podáváme s bramborovou kaší (brambora + mléko)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři