Kategorie receptů
- Autor: folty79
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 40 |
Žampiony | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Hořčice kremžská (Hellmann´s) | 5 |
Cibule | 20 |
Mléko polotučné čerstvé průměr | 60 |
Kuřecí prsa | 80 |
Rýže dlouhozrnná syrová | 60 |
Energetická hodnota celkem: 1810 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na větší kousky. Smícháme citronovou šťávu s rajským protlakem, osolíme opepříme. Maso vložíme do marinády a necháme 24 hod odležet. Maso opečeme a vyndáme ho. Do výpeku přidáme nakrájené žampiony, na proušky nakrájenou cibui a osmahneme. Pak přidáme zbylou marinadu, hořtici, mléko promícháme a provaříme. Dochutíme. Podáváme s vařnou rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.