Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolkové lusky v omáčce

Zpět
  • Autor: sedmitecne
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, vegeta

Energetická hodnota celkem: 535 kJ

Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 11, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Podusíme fazolky do měkka a zároveň si uděláme zásmažku z oleje a mouky. K hotové zásmažce přilijeme vodu z povařených lusků, mléko , zamícháme. Vložíme fazolky, dochutíme solí, octem, cukrem a vegetou. Nakonec přimícháme kysanou smetanu a krátce povaříme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři