Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

File z tresky se špenátem a bulgurem

Zpět
  • Autor: Martina M.
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, rybí koření, pepř, citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1472 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 31, SAFA (g): 2, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Tresku opečeme z obou stran na oleji, posypanou kořením na ryby, zakápneme citronovou šťávou a podáváme. Bulgur uvaříme/ vydusíme 1:2 s vodou, mírně osolíme. Špenát společně s cibulkou vydusíme, okořeníme a přidáme vejce, mícháme, dokud se vejce nesrazí.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři