Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Omacka k cestovinam s mletym masom

Zpět
  • Autor: mannheims
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 2453 kJ

Bílkoviny (g): 80, Tuky (g): 68, Sacharidy (g): 46, SAFA (g): 1, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 28, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 613 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 11.5, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 6.8, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Na ojeji osmahneme cibulu a pridame mlete hovadzie maso. Oprazime zo vsetkych stran. Pridame na hrubo nastruhanu cuketu a trocha vody a spolu s masom podusime. Pridame konzervovane paradajky a nechame pri nizsej teplote prejst varom asi 10 min. Pridame pretlaceny cesnak a zahustime trochou paradajkoveho pretlaku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři