Kategorie receptů
- Autor: a.betincova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 13.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřové koleno | 1500 |
Rýže parboiled (uvařená) | 2000 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Hrášek mražený | 500 |
Kukuřičné klasy mražené | 500 |
Zeleninová směs do polévky průměr | 500 |
Cibule | 360 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 36239 kJ
Bílkoviny (g): 369,
Tuky (g): 450,
Sacharidy (g): 746,
SAFA (g): 182,
Cukry (g): 143,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 2788 kJ
Bílkoviny (g): 28.4, Tuky (g): 34.6, Sacharidy (g): 57.4, SAFA (g): 14, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 3.4, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.