Kategorie receptů
- Autor: katarina79
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 220 |
Paprika červená | 150 |
Kečup | 15 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 7 |
Olej olivový | 15 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Česnek | 10 |
Cibule | 40 |
Cuketa | 250 |
Dochucovadla:
Kari korenie, sol, bylinky
Energetická hodnota celkem: 2503 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 82,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 42,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 626 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 20.5, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.