Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí zeleninový kotlík

Zpět
  • Autor: Betty13
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

2 PL sladké papriky 1 PL pálivé papriky (nebo trochu chilli) sůl, pepř, kmín

Energetická hodnota celkem: 4653 kJ

Bílkoviny (g): 113, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 132, SAFA (g): 8, Cukry (g): 51, Vláknina (g): 30, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 776 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 22, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Na tuku (máslo nebo sádlo) osmahneme cibuli s česnekem a kmínem, přidáme maso na kousky, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a restujeme, aby se maso zatáhlo. Přidáme pálivou papriku, kmín, rajský protlak, nakrájené papriky, brambory, zelí, osolíme a přidáme zelené fazolky. Přiklopíme a chvíli dusíme, potom podlijeme vodou a vaříme 1/2 hodiny.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

04. 11. 2013 19:01
Jakou k tomu volíte přílohu?

Naši partneři