Kategorie receptů
- Autor: becvarmiroslav
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kapusta hlávková | 900 |
Mleté maso na sekanou | 600 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Vejce celá průměr | 50 |
Houska bílá | 105 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 15328 kJ
Bílkoviny (g): 141,
Tuky (g): 297,
Sacharidy (g): 122,
SAFA (g): 96,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1393 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 27, Sacharidy (g): 11.1, SAFA (g): 8.7, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.