Kategorie receptů
- Autor: jlichnovsk
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole (v suchém stavu) | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 200 |
Česnek | 15 |
Kečup | 100 |
Rajský protlak | 50 |
Párky vídeňské | 180 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Energetická hodnota celkem: 6694 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 59,
Sacharidy (g): 189,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 62,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1339 kJ
Bílkoviny (g): 14.8, Tuky (g): 11.8, Sacharidy (g): 37.8, SAFA (g): 3.8, Cukry (g): 12.4, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.