Kategorie receptů
- Autor: katerin1111
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 87 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vepřové mleté průměr | 500 |
Rohlík tukový průměr | 120 |
Energetická hodnota celkem: 7441 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 115,
Sacharidy (g): 71,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 930 kJ
Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 8.9, SAFA (g): 6.4, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.