Kategorie receptů
- Autor: a.betincova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 14.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 213 |
Mleté maso na sekanou | 530 |
Máslo čerstvé | 144 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 45 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 1000 |
Rajčata konzervovaná | 809 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 398 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, muškátový ořech
Energetická hodnota celkem: 23997 kJ
Bílkoviny (g): 187,
Tuky (g): 346,
Sacharidy (g): 460,
SAFA (g): 168,
Cukry (g): 92,
Vláknina (g): 46,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 1714 kJ
Bílkoviny (g): 13.4, Tuky (g): 24.7, Sacharidy (g): 32.9, SAFA (g): 12, Cukry (g): 6.6, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.