Kategorie receptů
- Autor: Batrla
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Krůta bez kůže průměr | 775 |
Cibule | 341 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 18 |
Rajčata | 474 |
Energetická hodnota celkem: 5570 kJ
Bílkoviny (g): 179,
Tuky (g): 41,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1393 kJ
Bílkoviny (g): 44.8, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.