Kategorie receptů
- Autor: kazrei
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 500 |
Vepřová kotleta | 450 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 43 |
Máslo čerstvé | 20 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2700 |
Česnek | 20 |
Klobása ostravská | 132 |
Cibule | 445 |
Energetická hodnota celkem: 10845 kJ
Bílkoviny (g): 220,
Tuky (g): 146,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 54,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 434 kJ
Bílkoviny (g): 8.8, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 3.4, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.