Kategorie receptů
- Autor: renca13
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Pór | 250 |
Cibule | 100 |
Lečo zeleninové sterilované | 300 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 50 |
Solamyl bramborový škrob | 40 |
Žampiony | 120 |
Dochucovadla:
sůl, bazalka, pepř
Energetická hodnota celkem: 5674 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 89,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 49,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1419 kJ
Bílkoviny (g): 32.3, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 2, Cukry (g): 12.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.