Kategorie receptů
- Autor: AngelikaO
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 500 |
Cibule | 200 |
Masox (hotový výrobek) | 5 |
Mrkev | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Brambory (syrové) | 350 |
Energetická hodnota celkem: 7107 kJ
Bílkoviny (g): 111,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 148,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 45,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1777 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 18.8, Sacharidy (g): 37, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 11.3, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.