Kategorie receptů
- Autor: Petrona
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
mlete maso 30 procent tuku | 480 |
Rajčata konzervovaná | 500 |
Česnek | 25 |
Špagety Bolognese (Heinz) | 175 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Eidam 20% | 100 |
Dochucovadla:
kečup, oregano
Energetická hodnota celkem: 8301 kJ
Bílkoviny (g): 88,
Tuky (g): 151,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 8,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 19
Energetická hodnota na 1 porci: 1660 kJ
Bílkoviny (g): 17.6, Tuky (g): 30.2, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 5.6, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 3.8
Postup přípravy
Smazit cesnek pridat maso vyndat tuk, pridat pasirovane rajcata, kecup,
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.