Kategorie receptů
- Autor: Petrona
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
mlete maso 30 procent tuku | 480 |
kečup otma | 250 |
Rajčata konzervovaná | 500 |
Česnek | 25 |
Cibule | 70 |
Dochucovadla:
oregano, tomat kecup
Energetická hodnota celkem: 8726 kJ
Bílkoviny (g): 57,
Tuky (g): 139,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 16
Energetická hodnota na 1 porci: 1745 kJ
Bílkoviny (g): 11.4, Tuky (g): 27.8, Sacharidy (g): 27.2, SAFA (g): 0, Cukry (g): 13.4, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 3.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.