Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřové baconi

Zpět
  • Autor: kabaga
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4202 kJ

Bílkoviny (g): 96, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 36, SAFA (g): 29, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1051 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 9, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na cibulce, kterou zesklovatíme na olivovém oleji opečeme plátek vepřové kýty obalené v kukuřičné mouce a necháme zatádnout. Poté zalijeme vodou a dusíme, dokued maso není měkké, nakonec přidáme hříbky a dusíme ještě adi 10-15 minut. Nakonec vmícháme trochu zakysané smeetany. Podáváme s vařeným bramborem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři