Kategorie receptů
- Autor: AndreaRetovska
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 150 |
Vepřová kýta | 700 |
Párky vídeňské | 300 |
Vejce celá průměr | 220 |
Okurky sterilované průměr | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Masox (hotový výrobek) | 13 |
Energetická hodnota celkem: 12146 kJ
Bílkoviny (g): 222,
Tuky (g): 192,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 63,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 11
Energetická hodnota na 1 porci: 1518 kJ
Bílkoviny (g): 27.8, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 8, SAFA (g): 7.9, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 1.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.