Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Brambory zapečené se zeleninou a vepřovým masem

Zpět
  • Autor: komina
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, koření na Americké brambory

Energetická hodnota celkem: 8646 kJ

Bílkoviny (g): 100, Tuky (g): 78, Sacharidy (g): 232, SAFA (g): 27, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 47, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1729 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 15.6, Sacharidy (g): 46.4, SAFA (g): 5.4, Cukry (g): 7.6, Vláknina (g): 9.4, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Uvaříme ve slupce 950g brambor. Po vychladnutí oloupeme a nakrájíme na plátky. Do hrnce dáme 40g olivového oleje, vrstvu brambor, zasypeme 750g zeleninou, dáme 170g vepřového plecka, zbytek brambor, 30g jarní cibulky. Před dopečením pokladu ještě 100g Madelandu light.

Fotografie

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři